Elina ja huurteisia heiniä
 • Pirkka-sarjan lautasliinoja ja kertakäyttöastioita
  i

  Uudistin Keskon Pirkka-sarjan kerta-astioiden ja lautasliinojen kuosit 2007. Pirkka-ruokaliinojen myynti yli kaksinkertaistui heti samana vuonna. Visuaaliseen suunnitteluun panostaminen tuottaa tulosta!

 • Luonnonsuojeluliiton norppamuki
  i

  Suomen Luonnonsuojelun Tuki Oy halusi Suomen luonnonsuojeluliiton uusitun norppa-tunnuksen Arabian Teema-mukeihin kerätäkseen varoja suomalaiseen luonnonsuojelutyöhön. Muotoilin tunnuksen porsliinimukin kylkiin niin, että se ilahduttaa luonnonystäviä aamukahvin, iltapäiväteen, kuuman kaakaon ja vaikka minkä ihanan juoman parissa joka päivä!

 • Elinan kuvia Hangosta
  i

  Hangon kaupungin oma kuva-arkisto ei riittänyt, kun etsimme kuvia Hangon luonnon erityispiirteistä. Tarjosin suunnittelemaani esitteeseen muutamia omia luontokuviani: saariston kukkia, perhosia ja korvameduusoja. Lisäksi tarvitsimme erikoisalojen taitajien apua. Kokosin kasvi- ja lintuspesialistien, vedenalaiskuvaajien ja lepakoiden elämän ikuistajien lisäksi Marttaliiton otoksista kattavan kokonaisuuden.

 • Halvan lakupusseja
  i

  Olen suunnitellut pakkauksia Oy Halva Ab:lle vuosien ajan. Halva, maukkaasta lakritsasta tunnettu suomalainen makeisvalmistaja, tekee suussa sulavia herkkujaan perinteisillä menetelmillä laadusta tinkimättä. Nämä kansainväliset lakupussit suunniteltiin varta vasten Ruotsin ja Viron laivoille.

 • Alvar-vauva
  i

  Lasten valokuvaaminen on haastava mainoskuvauksen laji. Malleja ei juuri voi ohjata. Heillä on hyviä ja huonoja hetkiä – tai päiviä – eivätkä he todellakaan peitä tunteitaan. Olen saanut tutustua muutamaan hurmaavaan ja uskomattoman kuvaukselliseen pienokaiseen. Tämä Alvar on erinomainen esimerkki.

 • Sotilaita tulossa konttivessasta
  i

  Ylen Paska juttu TV-sarjan puffeihin ja Anu Valveen saman nimiseen kirjaan kuvitusta valokuvatessa pääsin tutustumaan mitä erikoisempiin vessoihin. Porin prikaatin Suomen kansainvälisten valmiusjoukkojen koulutusleirillä Säkylässä eletään konteissa – on tupakontteja, saunakontteja – ja käymälätkin ovat konteissa.

GRAAFIKKO ALOITTAA TYÖT LOKAKUUN ALUSTA

Kolme vuotta reppureissua vei ympäri maailmaa: ympäri Aasiaa, Etelä-Amerikkaa, Australiaa ja Uutta-Seelantia. Yksi mahtava unelma on toteutettu, akut on ladattu ja pää pursuaa uusia ajatuksia.

Suunnittelen ja toteutan sen, millä todella erotut kilpailijoista

Toimiva visuaalinen ilme auttaa katsojaa ymmärtämään viestisi oikein. Johdonmukaisesti sovellettuna se tukee brändisi kasvua ja tunnettuutta. Se muuttaa kohderyhmäsi käyttäytymistä, näkyy tuloksessa ja tekee elämästäsi helpompaa.

Osaaminen tuo tuloksia

Hyödynnän sekä painetun että sähköisen viestinnän keinoja ja toteutan ratkaisuja, jotka tuottavat tuloksia. Siitä on kokemusta yli 25 vuotta.

Yllättävän nopeasti ja edullisesti

Sinä määrittelet tavoitteet ja taloudelliset raamit. Minä perehdyn aineistoon, hankin lisää tietoa ja teen työn. Suunnittelijana puhun suoraan kanssasi, eikä raha häviä organisaation portaisiin. Annos järkeä, ripaus mielikuvitusta ja reilu yhteistyö tuottavat parhaan lopputuloksen.

© Elina Nuortie

elina.nuortie(a)taskurapu.fi

elina.nuortie(a)taskurapu.fi
050 566 1955
Kaitaantie 11 | 02260 Espoo

© Elina Nuortie